Heerenkamerkappers.nl

De Heerenkamer Kappers is een klassieke barbier in een van de oudste straten van het centrum van Nijmegen.

Over het bedrijf

De Heerenkamer Kappers is een klassieke barbier in een van de oudste straten van het centrum van Nijmegen. In de barbershop knippen en scheren zij al meer dan 20 jaar coupes en baarden volgens de laatste trends.

Klant

Theo van de Wouw

Branche

Fashion & Styling

Jaar

2021

Diensten

Webdesign,
Boeking systeem,
SEO

Project Link

heerenkamerkappers.nl

Uitdaging

De Heerenkamer Kappers had al een website en online reserveringssysteem. Toch waren er processen die niet efficiënt verliepen. Daarnaast mocht de website in een nieuw jasjes gestoken worden. Zij hebben Webyard benaderd met de vraag of wij hun digitale omgeving konden overnemen, om vervolgens een nieuwe structuur aan te brengen en te onderhouden.

Oplossing

Er is van te voren een plan opgesteld hoe wij de transitie van het oude systeem naar het nieuwe systeem zo snel mogelijk konden doen. Dit om het mislopen van omzet te voorkomen. Door een nauwe samenwerking met de Heerenkamer Kappers hebben wij ervoor gezorgd dat de website slechts twee minuten offline is geweest. 

De nieuwe website is beter afgestemd op de eindgebruiker en levert een hogere conversie op. Reserveringen worden feilloos in het systeem van de Heerenkamer Kappers geplaatst.

Meer zichtbaarheid voor uw horeca bedrijf

Laat uw website voor u werken, en niet andersom. Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.