Daameskamer.nl

Een salon speciaal voor dames in het hart van Nijmegen

Over de klant

De Daameskamer is een nieuwe damessalon in Nijmegen. Ze bieden luxe behandelingen en werken met hoogwaardige producten. Dit alles in een gastvrije en ontspannen omgeving. Ze doen er alles aan om met oog voor detail zorg en aandacht te bieden voor haar klanten.

Klant

Amber van de Wouw

Branche

Fashion & Styling

Jaar

2021

Diensten

Webdesign,
SEO,
Reserveringssysteem

Project Link

daameskamer.nl

Uitdaging

De Daameskamer is nieuw en heeft daarom nog geen naamsbekendheid. Hierdoor is het erg belangrijk dat zij goed gevonden worden in zoekresultaten. Daarnaast willen zij dat zoveel mogelijk mensen via de website reserveren. Dit om te voorkomen dat de telefoon continu rinkelt tijdens het knippen.

Oplossing

Na een uitgebreid zoekwoorden onderzoek is er voor een SEO strategie gekozen. Er zijn verschillende reservering systemen vergeleken. Uiteindelijk is er gekozen voor Salonized. Dit boeking systeem is feilloos geïntegreerd op de website van de Daameskamer. Op deze manier kunnen klanten 24/7 zelf een reservering inplannen.

Meer zichtbaarheid voor uw horeca bedrijf

Laat uw website voor u werken, en niet andersom. Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.