Bread-Buddies.com

Het BreadBuddies initiatief wil gemeenschapsplekken creëren in de vorm van bakkerijen voor mensen uit ontwikkelingslanden in nood.

Project informatie

BreadBuddies is een non-profit initiatief opgericht door Ilse. Met dit initiatief wil ze een rustpunt creëren in de vorm van een bakkerij. Deze gemeenschapsplek creëert banen voor lokale mensen. Verder is het een plek waar mensen kunnen leren en socializen met elkaar tijdens het bakken, verkopen en genieten van heerlijk biologisch brood.

Klant

Ilse Hesselbeth

Branche

Non-profit

Jaar

2021

Diensten

Webdesign,
Payment processor

Project Link

bread-buddies.com

Uitdaging

Bread-Buddies benaderde Webyard op het moment dat het alleen nog een idee was. Zij wisten nog niet zo goed hoe zij het online gedeelte van het project moesten oppakken. Om donaties te ontvangen diende er een payment processor gekoppeld te worden.

Oplossing

Er is een strategie voor Bread-Buddies bedacht. Er zijn verschillende payment processoren vergeleken. Uiteindelijk bleek Mollie het meest geschikt. Door middel van analytische data wordt de conversie steeds beter. Door een goed SEO beleid komen er dagelijks veel nieuwe gebruikers naar de website. Door conversie optimalisatie en het sterke verhaal van Bread Buddies worden deze website bezoekers omgezet in donateurs.

Meer zichtbaarheid voor uw horeca bedrijf

Laat uw website voor u werken, en niet andersom. Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.