BamboeVoorBuiten.nl

Leverancier van o.a. bamboe verkeersborden, vloeren en meubels

Over het bedrijf

Bamboe voor Buiten is een innovatief bedrijf dat inspeelt op duurzaamheid. De bamboe producten van Bamboe voor Buiten zijn geschikt voor langdurig gebruik in de buitenlucht. Door de unieke eigenschappen van bamboe is het de ideale vervanger voor hardhout. Wist u dat sommige bamboesoorten 125 cm per dag groeien? Hardhout heeft hier 5 jaar voor nodig! Daarnaast kan bewerkte bamboe sterker zijn dan bijvoorbeeld aluminium.

Klant

Ed Salome

Branche

Groothandel

Jaar

2021

Diensten

Branding,
Website & Mobile,
Hosting,
SEO

Project Link

bamboevoorbuiten.nl

Uitdaging

Voorheen verkocht Bamboe voor Buiten alleen bamboe verkeersborden. Hiervoor hadden zij geen website nodig. Sinds kort verkopen zij ook vloeren en meubelen. Om de consument te bereiken hadden zij een frisse website nodig waarop snel productinformatie gevonden kon worden. 

 

Oplossing

Er is voor Bamboe voor Buiten een lange termijn plan gemaakt. Webyard heeft een design gemaakt dat aansluit op de gewenste uitstraling van Bamboe voor Buiten. De webshop wordt aangedreven door WooCommerce. Door zoekmachine optimalisatie weet de doelgroep de exotische producten van BamboevoorBuiten.nl snel te vinden.

Bamboe voor Buiten & Webyard blijven in de toekomst nauw samenwerken om het succes van Bamboe voor Buiten te vergroten.

Meer zichtbaarheid voor uw horeca bedrijf

Laat uw website voor u werken, en niet andersom. Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.