WebYard maakt een website op maat.

We doen het samen.

Een goed werkende website straalt degelijkheid en helderheid uit en is creatief van vormgeving.

WebYard maakt niet alleen websites die er goed uitzien maar houdt daarbij ook rekening met uw wensen. U bepaalt immers welke boodschap uw website moet uitdragen. Met Internet bereikt u nieuwe klanten en nieuwe markten. U kunt zelfs uw serviceverlening aan uw klanten uitbreiden. Het is uiterst belangrijk ook op dit gebied of bedrijfsonderdeel bij te blijven of zelfs uw concurrenten te overtreffen en zo net een stap verder in de markt te zetten. Uw website is daarom het uithangbord van uw bedrijf of organisatie.


Reclame maken is kostbaar.

De lage kosten van een website zijn niet te vergelijken met enig ander medium. De relatief kleine investering in een professionele website is meestal op korte termijn terugverdiend en u maakt daarna slechts nog kosten voor het updaten van uw website en het jaarlijkse abonnement voor uw domeinnaam en/of webhosting.


Een mooie professionele website hoeft helemaal niet duur te zijn.

Het is moeilijk vooraf een prijs te bepalen voor te bouwen websites. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen. Vanaf € 349 excl BTW ontwikkelen wij al een complete professionele website ( vijf pagina's), conform uw huisstijl met, indien gewenst, een contact formulier. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om bijvoorbeeld een webwinkel of foto galerie te plaatsen wanneer u meerdere foto's wilt tonen. Kies contact of klik hier voor het opvragen van nadere informatie of voor het afspreken van een kennismakingsgesprek.