WebYard maakt een website op maat.

Privacy Policy.

WebYard's Privacy Policy

WebYard respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens niet voor andere doeleinden dan contact met de gebruikers te onderhouden. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. WebYard zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de aanvraag voor websitehosting of domeinnaamregistratie.


WebYard verkoopt uw gegevens niet

WebYard zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de aanvraag voor websitehosting of domeinnaamregistratie. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij WebYard

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van WebYard, dan kunt u een e-mail sturen naar info@webyard.nl. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.