WebYard werkt samen met u naar een totaaloplossing voor uw privé- of bedrijfswebsite.

Portfolio

Hippehype | poef haken
Twee hippe meiden met een passie voor XXL haken brengen deze hobby voor velen voor het voetlicht met deze website. Vanuit hun liefde voor mooie interieur en design spullen zijn ze zelf aan de slag gegaan met het maken van hippe producten met een stoer karakter. Het spreekt voor zich dat Webyard dit gevoel heeft overgebracht in hun website.

Skylark Productions
Voor natuurfotograaf Philip Friskorn werd deze website gemaakt. Uitgangspunt daarbij was om op een mooie manier zijn fantastische natuuropname's te laten zien aan het publiek. In een later stadium zal er een webshop worden toegevoegd.

Rijschool Jan Gerritsen
Webyard maakte deze website in opdracht van Jan Gerritsen in Nijkerkerveen. Zijn bedoeling was veel informatie te verschaffen aan zijn klantenkring in Amersfoort en omstreken op het gebied van auto-,
motor- en scooterrijles

Vleesbedrijf de Vries
Vleesbedrijf de Vries is sinds 1990 gespecialiseerd in het leveren van een breed assortiment hoogwaardige vleesproducten bestemd voor horeca en groothandel. Voor Webyard de opdracht hun grote assortiment op smaakvolle wijze in beeld te brengen.

HVL Montage Voorthuizen
HVL Montage heeft zich gespecialiseerd in het maken van staalconstructies voor nieuw en verbouw. Deze worden toegepast in bedrijfsgebouwen, agrarische sector en in de woningbouw. Vooral veel van hun werk in beeld brengen was één van de doelstellingen waarmee WebYard aan de slag ging.